Biscotti
Nu tar vi med underbara Biscotti, från varma Italien till soliga Öland.
Vi har tre olika smaker på våra italienska skorpor, vilket framgår av påsarnas etikett. Men du kan också särskilja de olika smakerna med hjälp av färgen på rosetten som pryder påsen.
Havtorn
Vi har smaksatt biscottin med det C-vitaminrika bäret havtorn.
Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg, margarin, mandel, syltade apelsinskal, havtorn & bakpulver.
Tranbär
Det sträva bäret ger en härlig syrlighet åt den italienska skorpan.
Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg, margarin, mandel, tranbär & bakpulver.
Choklad
För att tillfredsställa alla chokladälskare så har vi börjat baka biscotti med härligt mustig chokladsmak.
Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg, margarin, mandel, mörk choklad, kakao & bakpulver.
Citron
Den här biscottin har vi smaksatt med saft och skal av färsk citron, vilket ger skorpan en härligt frisk och fräsch smak.
Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg, margarin, mandel, saft och skal av färsk citron & bakpulver.
Kardemumma
Här har vi smaksatt biscottin med traditionell kardemumma, mums!
Ingredienser: Vetemjöl, socker, ägg, margarin, mandel, bakpulver & kardemumma.
Biscottin ligger förpackad i fina cellofanpåsar om 200 gram.
Fakta
Ingredienser: Vetemjöl, socker, mandel, ägg, margarin, bakpulver.
PLUS: Havtorn och apelsinskal, respektive tranbär samt 55% mörk choklad och kakao, saft & skal av färsk citron, kardemumma.